Agloves

Agloves

We hebben op het IFA 2011 in Berlijn heel wat gratis goodies gekregen, waaronder de Agloves. De Agloves zijn een paar handschoenen die werken met een touchscreen. Met normale handschoenen kan je geen touchscreen gebruiken, iedereen met een touchscreen toestel heeft het in de winter waarschijnlijk al meegemaakt. Deze handschoenen zorgen er dus voor dat dit wel werkt. Hieronder lees je de volledige Agloves Touchscreen handschoenen review met ook een uitleg van hoe het juist in zijn werking gaat.

Agloves 1

Agloves 1

Een touchscreen reageert op de minuscule hoeveelheid stroom die wordt gegenereerd in de vingertoppen. Met handschoenen aan zal het touchscreen deze stroom niet registreren, daarom zitten er zilveren nylon draden in de Agloves verwerkt. De zilveren nylon draden zorgen ervoor dat het touchscreen de stroom vanuit de vingers registreert. Zilver is namelijk een zeer geleidend materiaal.  De zilveren nylon draad is door de hele handschoen verwerkt, dit werd gedaan om te vermeiden dat er te weinig stroom door de vingertoppen komt. Stroom die in de handpalm gemaakt wordt zal dus ook naar de vingertoppen geleid worden. Agloves wou ook zeker zijn dat je het touchscreen kon gebruiken met elk deel van de handschoen, niet alleen een of twee vingertoppen.

Agloves 2

Agloves 2

De Agloves zijn te verkrijgen in twee maten, small/medium en medium/large. Wij hebben het grotere formaat getest. De Agloves zitten zeer goed, daar valt niets op aan te merken. Ze houden de handen ook warm, we hebben ze natuurlijk getest terwijl het nog zomer was, al was het een zeer slechte zomer. Ook zien de Agloves er prima uit: standaard wollen handschoenen met wat zilverdraad in verwerkt. Je moet de handschoenen al van dichtbij bekijken om te merken dat er zilver nylon draden in verwerkt zijn. Iets wat we zeker niet mogen vergeten is de prijs. De Agloves zijn te verkrijgen voor ongeveer €20, wat een zeer degelijke prijs is voor touchscreen handschoenen.

We hebben zelf 1 paar Agloves op de redactie liggen, maar we mogen ook 2 paar Agloves weggeven aan onze gebruikers. Hierbij doen we een actie op Facebook waar je jouw eigen Agloves kunt winnen.

Hoe werkt het:  Je kan reageren op de Agloves Touchscreen handschoenen review post op Facebook. De twee gebruikers met de meeste Likes op hun comment zullen dan gecontracteerd worden door ons en zullen zo snel mogelijk de Agloves in de brievenbus krijgen.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.