Sony XPERIA S

Sony XPERIA S

De Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor Sony Xperia S toestellen is vandaag eindelijk gelanceerd. Dat heeft Sony Mobile Communications vandaag bekend gemaakt. Xperia S gebruikers zullen in de loop van de komende weken een update melding te zien krijgen op hun smartphone. De update gaat vandaag van start, maar dat betekend natuurlijk niet dat alle Xperia S gebruikers de update tegelijkertijd zullen ontvangen. Wanneer je de update krijgt, hangt ook af van je netwerk operator.

Sony Mobile Communications heeft ook besloten om enkele unieke media applicaties te lanceren, samen met de Android 4.0 ICS update.

De WALKMAN applicatie combineert de Sony Audio technologie met social media. Met Facebook integratie kunnen gebruikers zien welke muziek of films populair zijn bij hun vrienden, en kunnen ze informatie opzoeken over een specifieke band of film.

De ALBUM applicatie zorgt voor een nieuwe manier om snel door je foto’s of video’s te bladeren, ze te delen via sociale media en eventueel commentaar achter te laten.

De MOVIES applicatie maakt het afspelen van HD films en muziek vlotter met een intelligente database waar gebruikers posters en informatie kunnen afhalen. Hoewel dit in de Verenigde Staten waarschijnlijk goed werkt verwachten we niet veel van deze applicatie in België. Ons land staat er niet om bekend dat het allerlei streaming services toelaat.

De Xperia S Android 4.0 Ice Cream Sandwich update zal de functionaliteit van het vergrendelscherm verbeteren, resizable widgets toevoegen, de controle van mobiel data verbruik verbeteren en een recente Apps knop toevoegen. De update is ongeveer 200MB groot, een Wi-Fi netwerk gebruiken voor de update wordt dus aangeraden.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.