Golla Laptop Bag Delta 11.6" Review

Gepost door admin Op 28 - 09 - 2011


Golla Laptop Bag Delta 11.6

Golla Laptop Bag Delta 11.6

Golla bracht heel wat nieuws mee naar IFA 2011, maar spijtig genoeg zijn er nog geen samples van de nieuwe collectie. Op IFA 2011 zagen we wel enkele andere (oudere) Golla producten, en Golla was zo vriendelijk om deze op te sturen. Onder andere deze Golla Laptop Bag Delta 11.6″. Zoals de naam al doet vermoeden is deze Laptop Bag bedoelt voor netbooks met een 11.6 inch form factor (of kleiner). Lees hieronder de volledige Golla Laptop Bag Delta 11.6″ Review.

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Tablet

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Tablet

De zak maakt niet enkel plaats voor een 11.6″ (of kleinere) netbook maar ook nog eens voor een tablet. Hierdoor is deze Golla Laptop Bag ideaal voor studenten die zowel een netbook als een tablet mee naar de universiteit of hogeschool willen brengen. Een klassieke laptop bag is te groot en daar zit je tablet/netbook los in waardoor deze kan bewegen. Bij deze 11.6″ laptop bag heb je dat probleem niet. Alles zit stevig vast en is beschermt door een soort van beschermlaag die Golla aan de buitenkanten heeft toegevoegd.

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Voorkant

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Voorkant

Je laptop en tablet zitten dus goed vast in de laptop zak, wat zowel een voordeel als nadeel is. Hierdoor kan je namelijk niet veel extra meenemen. Een klein notitieblokje gaat nog net. In onze ogen is dit op zich geen probleem want je kan alles op je netbook noteren, tot je in een les wiskunde zit waar complexe formules worden aangehaald die je liever neerschrijft. Ook kan je er geen extra cursus bijsteken of je moet een van de twee compartimenten opofferen. Vooraan is er nog wel een kleine ruimte voorzien, dat gesloten kan worden via een rits, waar je o.a. een portefeuille, mp3-speler en enkele pennen in kwijt kan.

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Achterkant

Golla Laptop Bag Delta 11.6 Achterkant

Achteraan is er nog een extra compartiment voorzien waar je net een klein notitieblok in kwijt kan. De Golla Laptop Bag Delta 11.6″ heeft een sluitingsmechanisme op basis van magneten. Dit systeem werkt zeer goed, de magneten zijn sterk genoeg, maar niet te sterk om je harde schijf te wissen. De Golla Laptop Bag is een Toploader model, wat ook wel bekend staat als “postbodezak”. Je draagt hem dus op één schouder via een herstelbare riem. Alles voelt zeer stevig aan en de uitvoering vinden we niets minder dan prachtig. Golla heeft opnieuw bewezen met deze Golla Laptop Bag Delta 11.6″ dat ze design kunnen combineren met gebruiksvriendelijkheid. Je kan hem via Amazon kopen voor £25.70.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.