Live Blog vanop het Samsung Persevent

Gepost door admin Op 17 - 03 - 2011


Samsung Live Blog

Samsung Live Blog

Gadget Review is deze morgen aanwezig op het Samsung Persevent waar de nieuwe toestellen van Samsung worden voorgesteld. We zitten in de mediaroom en momenteel zien we veel 3D TV’s, enkele Galaxy tabs, laptops en audiosystemen. Straks horen we meer tijdens de persbriefing waar Samsung naartoe wilt in 2011. Verwacht vooral de Galaxy Tab 10.1 en de nieuwe Samsung Galaxy S2.

Wij zullen hier een live blog doen van het Samsung Persevent.

11:15: Hoewel we niet zo printer-oriented zijn toch iets interessant over de nieuwe printers van Samsung: one touch print screen. Eén klik op een knop en het scherm wordt geprint.

One Touch Print Screen Samsung

One Touch Print Screen Samsung

11:12: De nieuwe Notebook 9 Series van Samsung is hier vandaag ook aanwezig. Vorige week gingen we al hands-on met de Notebook 9 Series, en dat zullen we vandaag weer doen.

Samsung 9 Series Notebook

Samsung 9 Series Notebook

11:09: Omdat 3D camera’s nu in consumer handen vallen en YouTube binnenkort een 3D-kanaal krijgt brerngt Samsung 3D Monitors uit.

3D Design Monitor

3D Design Monitor

11:08: De nieuwe monitors worden voorgesteld, de nieuwe Samsung Monitors zien er heerlijk uit en straks gaan we hands on. Verder gaat het over Central Station waar we vorige week ook al meer info over kregen.

11:05: En de Samsung Galaxy Tab 10.1 is hier ook aanwezig. 8MP back-camera, 2MP front-camera en het heerlijke Honeycomb OS.

Galaxy Tab 10.1

Galaxy Tab 10.1

11:03: Readers Hub en Music Hub vanop de Galaxy Tab zitten op de nieuwe Galaxy S2. Ook is er een nieuwe hub bijgekomen: Gamers Hub.

Galaxy S2 Super Amoled

Galaxy S2 Super Amoled

11:02: De dunste smartphone tot nu toe met het Super Amoled Plus scherm. TouchWiz is ook verbeterd, waardoor het meer customizable is.

11:01: En nu de Telecom: de nieuwe Samsung Galaxy S2.

11:00: Op CES werd hij al voorgesteld maar nu ligt hij hier: een Digitale Camera voor links- en rechtshandigen. Als je de camera draait dan draait het scherm mee.

10:57: Met hun nieuwe camera line-up willen ze voor dunnere toestellen gaan met een groot touchscreen en social media integratie. Direct upload naar Facebook en Twitter. Je kan hier ook de comments op de foto bekijken. Ook bieden deze camera’s print support via air-print.

Smart TV Search All

Smart TV Search All

10:55: Samsung presenteert ook hun nieuwe Home Cinema’s en nieuwe Blu-Ray spelers. De dunste Blu-Ray speler tot nu toe. Het gaat nogal snel, het lijkt alsof ze veel info op korte tijd willen meedelen.

10:53: De nieuwe Samsung Hub voor Samsung Smart TV’s bestaan uit 4 delen: search all, social network, video’s en web browsing. Er zit een full web browser in de TV, en Samsung maakt het mogelijk om meerdere taken tegelijk uit te voeren: Twitter comments terwijl je een video ziet.

Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

10:52: Samsung wil hun TV’s een social network integratie geven. Waardoor Twiter en Facebook op de TV kan worden gebruikt.

10:49: “This year is the smart year”.

10:48: korte video over enkele nieuwe Samsung TV’s, ze zien er goed uit en de TV’s zelf staan hier ook in de showroom. De demo video vertoond toch wel een beetje lag op de nieuwe Samsung TV.

10:47: en we beginnenSchrijf je in op onze nieuwsbrief.