Otterbox Defender voor iPhone 4/4S Review

Gepost door admin Op 23 - 03 - 2012


Otterbox Defender iPhone

Otterbox Defender iPhone 4/4S

De Defender-serie is een reeks van Otterbox gemaakt om je smartphone tegen de meeste valschade te beschermen. De Otterbox Defender maakt gebruik van een dual layer systeem dat volledig rond je smartphone gaat met daarbovenop een doorzichtige plastiek die het scherm moet beschermen. Wij konden een maand lang de Otterbox Defender voor iPhone 4/4S uitproberen om te zien of dit wel waar is. Onze bevindingen lees je hieronder in de Otterbox Defender voor iPhone 4/4S Review.

Otterbox Defender Onderdelen

Otterbox Defender 4/4S Onderdelen

De Otterbox Defender bestaat uit twee beschermlagen: een polycarbonaat frame dat rond je iPhone gaat. Rond deze frame moet je een verharde silicone laag aanbrengen zodat de iPhone beschermt is tegen ernstige valschade. Aan de achterkant van de binnenste laag is er een kleine verbreding die dient als “kussen” om schade door schokken te voorkomen. Het enige waar de Otterbox Defender niet tegen beschermt is waterschade. De Defender bedekt de iPhone niet volledig: aan de 30-pin connector en aan de headphone-jack zijn er twee flaps voorzien zodat je hier nog eenvoudig bij kan. Verder is de mic niet afgedekt en zijn de camera’s ook open, zodat je nog altijd foto’s kan nemen.

Otterbox Defender iPhone 4 4S Achterkant

Otterbox Defender iPhone 4/4S Achterkant

Deze bescherming is natuurlijk niet het enige voordeel aan de Otterbox Defender, er zijn namelijk meerdere cases die je iPhone beschermen. Otterbox probeert zich te onderscheiden door het eenvoudig monteerbaar te maken. Door een eenvoudig schuif-en-klik-systeem is Otterbox hier zeker in geslaagd. Het duurt natuurlijk even voor deze is aangebracht, maar alles spreekt voor zich en eens je er mee weg bent duurt het niet al te lang.

Een klein nadeel dat we aan de Otterbox Defender kunnen opmerken is dat het niet het mooiste ontwerp heeft. Je iPhone wordt natuurlijk een stuk dikker. Hoewel het design niet enorm lelijk is, is het ook niet echt geweldig. We kregen een geel-grijze Defender die ons een beetje doet denken aan een oude voltmeter. De Defender is ook beschikbaar in andere kleuren die er een stuk beter uitzien. De voordelen van de Otterbox Defender voor de iPhone 4/4S zijn natuurlijk veel talrijker: er zijn twee beschermlagen, ingebouwde screen protector, Otterbox heeft een video voorzien waar ze de assemblage uitleggen (die je hieronder kan zien), er is een riem-clip voorzien, de knoppen zijn nog eenvoudig in te drukken en de prijs valt zeer goed mee. De case kost slechts 25 pond op Amazon.co.uk en 22,34 euro op Amazon.de.

Otterbox Defender iPhone 4/4S Riem-Clip

Otterbox Defender iPhone 4/4S Riem-Clip

De Otterbox Defender voor de iPhone 4/4S is een stevige case die je iPhone tegen de meeste valschade zal beschermen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je iPhone onbreekbaar wordt, zorgvuldig gebruik blijft belangrijk. Wij kunnen de Otterbox Defender zeker aanraden voor diegenen die hun iPhone goed willen beschermen en er mee kunnen leven dat de smartphone plots een stuk dikker wordt.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.