Powermat – MWC 2011

Gepost door Ruby Op 24 - 02 - 2011


Powermat BlackBerry

Powermat BlackBerry

Alle draden in de kamer beu, zoals de kabel van je oplader? Powermat biedt een oplossing voor deze vervelende kabels. Vanaf nu kan je draadloos opladen. Het enige wat je nodig hebt, is een case van Powermat.

Powermat heeft zowat voor alle modellen een case beschikbaar. Zo heb je draadloze oplossingen voor je Galaxy Tab, iPod, iPhone, Blackberry, HTC, Motorola en Nintendo DS. In de toekomst zullen nog meerdere elektronische toestellen deze draadloze oplossing kunnen gebruiken.

Powermat Galaxy Tab

Powermat Galaxy Tab

Hoe werkt het? Je plaatst de case of verwisselbare batterij op je smartphone en nu laad je via de Powermat zonder draden op. De Powermat is jammer genoeg niet draadloos. Je hebt wel portable Powermats die werken op batterijen.

De prijs van de Powermat varieert tussen de 60$ voor modellen met snoer en de 130$ voor de draadloze modellen. De cases voor de verschillende beschikbare modellen gaan van 30$ tot 40$. Momenteel is er een promotie voor de Nintendo DS van 10$ en bepaalde Blackberry modellen gaan ook over de virtuele toonbank voor dezelfde prijs.

Powermat auto

Powermat auto

Powermat denkt ook aan de toekomst, momenteel heb je al in-car-entertainmentoplossingen en stoelen waar dat de powermattechnologie in verwerkt is. Ze proberen ook de chips steeds kleiner en kleiner te maken zo kunnen ze verwerkt worden in de huidige toestellen.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.