VooMote Zapper Review

Gepost door Brammer Op 06 - 06 - 2012


VooMote Zapper

VooMote Zapper

De VooMote zapper is een klein accessoire voor de iPhone, iPad of iPod Touch dat je smartphone of tablet kan omtoveren tot universele afstandsbediening. Wij hebben dit hebbeding nu al een tijdje kunnen testen, en hieronder lees je onze volledige VooMote Zapper Review.

De VooMote zapper werkt net zoals een gewone afstandsbediening op infrarood en heeft welgeteld 4 IR-sensoren. Om te beginnen, hoef je enkel de VooMote Zapper aan te sluiten op een van je Apple-toestellen. Je toestel zal je dan vragen om de applicatie te downloaden via iTunes, je moet er dus zelf niet naar op zoek. Op minder dan 2 minuten kan je al aan de slag.

VooMote Zapper close up

VooMote Zapper close up

Nadat de applicatie is geïnstalleerd, kun je beginnen met verschillende toestellen aan te sluiten. Eerst kies je in welke kamer je toestel zich bevindt, daarna kan je je toestel opzoeken. Er staan al een aantal toestellen in de lijst waaruit je kan kiezen. Indien je toestel er niet tussen staat, moet je de VooMote zapper manueel instellen. Dit doe je door de VooMote Zapper en je afstandsbediening tegenover elkaar te plaatsen zodat de infrarood sensoren elkaar kunnen vinden. Daarna kan je elke knop op je afstandsbediening een functie geven in de Voomote app. Dit proces kan wel even duren, maar daarna kan je je afstandsbediening gewoon opbergen.

VooMote Zapper remote

VooMote Zapper remote

Je kan de VooMote Zapper ook gebruiken als afstandbediening voor allerlei andere elektronica. Zo konden wij onze VooMote Zapper zonder problemen op onze Playstation 3 en JBL audiodock aangesloten. Binnenkort zullen gebruikers de VooMote Zapper ook kunnen gebruiken om Facebook en Twitter te bedienen. Wanneer die update er precies aankomt, is nog niet duidelijk.

VooMote Zapper zijkant

VooMote Zapper zijkant

De VooMote Zapper is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en past op de 3 verschillende iPads, de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s en de derde en vierde generatie van de iPod Touch. Bovendien zijn er ook nog beschermhoesjes beschikbaar in dezelfde kleuren. De VooMoteZapper kost ongeveer €60, wat zeker niet weinig is. Als je thuis maar 1 of 2 toestellen hebt waarvoor je een afstandbediening nodig hebt, is het misschien een duur accessoire, maar wie net zoals ons minimum 5 toestellen in huis heeft, kan de VooMote Zapper het leven gemakkelijker maken.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.