Win een Samsung Galaxy S2 bij Gadget Review

Gepost door admin Op 19 - 03 - 2012


Samsung Galaxy S2 contest

Samsung Galaxy S2 contest

In 2011 bracht Samsung de opvolger van de Galaxy S uit: de Galaxy S2. Het toestel haalde enorm goede verkoopcijfers. Nu, bijna één jaar later, is de Galaxy S2 nog altijd een van de beste toestellen op de markt. Het toestel draait op Android 2.3 Gingerbread maar zal binnenkort een upgrade krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Galaxy S2 werd een jaar geleden voorgesteld op het Mobile World Congress 2011. Om het éénjarig bestaan van het toestel te vieren, geven wij er één weg!

Deelnemen is heel eenvoudig:

  1. Like ons op Facebook
  2. Volg ons op Twitter

  3. Als laatste moet je een Tweet sturen met de vermelding van @GadgetReviewOrg, @Samsung_BE en een link naar dit artikel (http://bit.ly/sgs2wedstrijd) met het antwoord op de volgende vraag:
    Hoeveel unieke bezoekers heeft onze Samsung Galaxy S2 Review gehad sinds hij online is verschenen op 26 mei 2011? De telling stopt op het moment dat de wedstrijd afloopt op 26/03/2012 om 23:59:59.
Hieronder het volledige wedstrijdreglement.

Wedstrijdreglement

Als je deelneemt aan de wedstrijd, aanvaard je onderstaand reglement. Iedereen die woonachtig is in België kan meedoen aan de wedstrijd, met uitzondering van de redactie van Gadget Review en inwonende familieleden van de redactie. Elke persoon kan slechts een keer deelnemen. De winnaar is diegene van wie het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst ligt bij het aantal unieke bezoekers op de Galaxy S2 Review op het moment dat de wedstrijd wordt afgesloten. We baseren ons daarbij op de data van Google Analytics. Om te kunnen winnen, moet je elk van deze drie stappen uitvoeren. Indien de geselecteerde persoon geen fan is geworden op Facebook of @GadgetReviewOrg niet volgt op Twitter, dan zal er een nieuwe winnaar worden geselecteerd. Als dat er twee of meer winnaars zijn, wordt er een nieuwe schiftingsvraag opgesteld waaraan enkel de winnaars mogen deelnemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige gebreken aan het toestel. We behouden ons het recht voor om de wedstrijd naar eigen goeddunken te beëindigen. Na afloop van de wedstrijd zal contact worden opgenomen met de winnaar via een Twitter DM om zo verder te communiceren via e-mail. Vervolgens zal de winnaar bekend gemaakt worden via Twitter. Het toestel zal opgestuurd worden na overleg via e-mail.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.