Archief van februari 2012

Adobe Mobility MWC booth

Adobe Mobility MWC booth

Deze week, tijdens het Mobile World congress 2012, hebben we een interview afgelegd met Ben Forta, de Adobe Director of Developelent. We hebben het over enkele nieuwe producten van Adobe gehad, zoals de nieuwe Photoshop Touch versie voor iPad 2, en de Adobe Stage 3D applicatie. We kregen een zeer boeiende presentatie te zien van ongeveer een half uur. Hieronder gaan we in detail verder.

Ben Forta Adobe

Ben Forta Adobe


Lees meer: Adobe presentatie met Ben Forta, de Adobe Director of Developer Relations

Galaxy Tab 2 10.1 Hands On

Geschreven door admin Op 29 - 02 - 2012
Galaxy Tab 2 10.1

Galaxy Tab 2 10.1

De Galaxy Tab 2 10.1 is de opvolger van de Galaxy Tab 10.1, het toestel heeft (zoals de naam al doet vermoeden) een 10.1 inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De Galaxy Tab 2 10.1 draait op een 1GHz dual-core processor, heeft 1GB RAM, Bluetooth 3.0 en een camera aan de achter- en voorkant (3MP en VGA). De eerste Galaxy Tab 10.1 heeft een stevige batterij waardoor het toestel lang gebruikt kan worden, Samsung wil dat gebruikers dezelfde ervaring krijgen en heeft de Galaxy Tab 2 10.1 daarom voorzien van een 7,000mAh batterij.

Lees meer: Galaxy Tab 2 10.1 Hands On

Microsoft brengt Windows 8 Consumer Preview uit

Geschreven door Yannick Op 29 - 02 - 2012
Windows 8 logo

Windows 8 logo

Vanmiddag om 15u heeft Microsoft op een persconferentie op het Mobile World Congress hun langverwachte Windows 8 Consumer Preview uitgebracht, waarbij Consumer Preview een mooie verwoording is voor bèta. Op de persconferentie werden de belangrijkste nieuwe eigenschappen tegenover de Developer Preview van Windows 8 uitgelegd. Op dat moment werden zowel 32-bit als de 64-bit versie beschikbaar gesteld om te downloaden. Er is ook een web installer beschikbaar voor mensen die niet met iso-files kunnen of willen werken. Momenteel zijn we bezig met de Windows 8 Consumer Preview te installeren om te zien hoe de bèta van Windows 8 draait.

Golla op het Mobile World Congress 2012

Geschreven door admin Op 29 - 02 - 2012
Golla MWC 2012

Golla MWC 2012

Golla is marktleider op het vlak van design covers, cases en zakjes voor smartphones en andere electronica. Op het Mobile World Congress gingen we langs bij Golla om te zien wat ze te tonen hadden. Er waren enkele producten die ze al hadden voorgesteld op IFA maar er waren ook enkele nieuwe producten. Zo kregen we onder andere de nieuwe serie hard covers voor de iPhone te zien. Op IFA kondigde Golla aan dat ze headphones en earphones gingen maken, spijtig genoeg zullen het enkel earphones worden.

Lees meer: Golla op het Mobile World Congress 2012

Nokia Lumia 610 Hands On

Geschreven door Yannick Op 29 - 02 - 2012
Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610

Nokia heeft op het Mobile World Congress 2012 hun vierde Windows Phone toestel aangekondigd, de Lumia 610. Het derde toestel is de Lumia 900 die voor de Verenigde Staten al aangekondigd was. De Lumia 610, het goedkoopste toestel uit de Lumia-reeks, is een low-end toestel dat een jonger doelpubliek heeft. Het is bedoeld om vooral jongere mensen in contact te laten komen met het Windows Phone platform en hen in eenvoudig gebruik te laten maken van Facebook, e-mail en het web.

Lees meer: Nokia Lumia 610 Hands On

Sony XPERIA S, XPERIA P en XPERIA U hands on

Geschreven door admin Op 29 - 02 - 2012
Sony XPERIA S XPERIA P XPERIA U

Sony XPERIA S XPERIA P XPERIA U

Sony introduceerde enkele dagen geleden twee nieuwe smartphones: de Sony XPERIA P en de Sony XPERIA U. Daarnaast waren er nog enkele andere aankondigingen over een SmartWatch en een nieuwe Mediaplayer-clip. We vonden de op CES voorgestelde Sony XPERIA S ook terug op de Sony booth. Dit zijn de eerste drie toestellen die Sony uitbrengt onder de naam Sony Mobile Communications (voorheen Sony Ericsson).
Lees meer: Sony XPERIA S, XPERIA P en XPERIA U hands on

Stephen Elop - Peter Chou en Dennis Crowley

Stephen Elop - Peter Chou en Dennis Crowley

Deze morgen zijn we aanwezig op de gezamelijke keynote van Stephen Elop, Peter Chou en John Riccitiello Dennis Crowley op het Mobile World Congress. Het thema is Mobile OS & Applications. Hieronder kan je het live verslag volgen van deze keynote.

Lees meer: Stephen Elop (Nokia), Peter Chou (HTC) en Dennis Crowley (Foursquare) keynote live van op het MWC

Officiële uitnodigingen voor het Apple iPad event zijn verstuurd

Geschreven door Brammer Op 28 - 02 - 2012
Apple iPad Event 07-03-2012

Apple iPad Event 07-03-2012

Apple heeft eindelijk de officiële uitnodigingen verstuurd voor het Apple iPad event, waar de volgende generatie iPad’s zal voorgesteld worden. Het event zal op woensdag 7 maart plaatsvinden in San Francisco. Behalve de datum, locatie en de quote ”We have something you really have to see. And touch.” werd er niets vrijgegeven. Velen denken dat de iPad 3 op het event voorgesteld zal worden, maar dat dachten we ook met het iPhone event en de iPhone 5. Wie weet krijgen we wel de iPad 2S te zien. We zullen moeten wachten tot 7 maart om zeker te zijn.

Eric Schmidt

Eric Schmidt

Ook dit jaar zijn we aanwezig op de keynote van Eric Schmidt op het Mobile World Congress. We weten nog niet goed wat we ervan mogen verwachten maar we hopen op een sneak peak van Android Jelly Bean. De keynote begint straks om 18u en we zullen live verslag uitbrengen van deze keynote. Vorig jaar stonden Honeycomb en tablets centraal, dit jaar ligt de nadruk op Chrome voor Android en de toekomstvisie van Google. Volg hieronder het volledige live verslag van de Eric Schmidt keynote op het Mobile World Congress 2012.

Lees meer: Eric Schmidt keynote op het Mobile World Congress 2012 Live blog

Samsung Galaxy Beam Hands On

Geschreven door Brammer Op 28 - 02 - 2012
Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam

Gisteren kregen we voor het eerst de Samsung Galaxy Beam te zien. Toen we op de Samsung stand stonden mochten we geen foto’s trekken van het toestel. Dit hield ons toch niet tegen om enkele spyshots te trekken en stiekem een video op te nemen. Wat later op de dag hadden we een afspraak met een aantal mensen van Samsung, en kregen we het toestel toch in handen.

Samsung Galaxy Beam achterkant sideways

Samsung Galaxy Beam achterkant sideways

De Samsung Galaxy Beam is een smartphone/projector hybride met wel degelijke specs. Het toestel draait op een 1GHz dual-core processor met 8GB opslagcapaciteit en een 4 inch WVGA scherm. Het is natuurlijk geen ultra high-end toestel, maar slechts een jaar geleden was het wel zo geweest. De Galaxy Beam draait momenteel op Android 2.3 Gingerbread, maar of dit toestel ook een Android 4.0 ICS update zal krijgen is nog niet zeker.

Lees meer: Samsung Galaxy Beam Hands On

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.