Otterbox Defender voor iPad 2 Review

Gepost door admin Op 09 - 06 - 2011


Otterbox iPad 2

Otterbox iPad 2

De Otterbox Defender voor iPad 2 werd enkele weken geleden aangekondigd. Enkele dagen later lag er een Otterbox voor de iPad 2 op de redactie. We hebben de Otterbox enkele weken gebruikt als beschermhoes voor onze iPad 2, en nu staat onze review online. Otterbox staat bekend om zijn uiterst stevige cases voor smartphones, en met de iPad 2 en de BlackBerry Playbook heeft het bedrijf zich op de tabletmarkt geworpen. We moeten wel toegeven dat de Otterbox Defender voor de iPad 2 er niet zo goed uitziet als de Otterbox voor smartphones (zoals de iPhone 4 en de HTC Desire) maar het is enorm stevig en beschermd de iPad 2 tegen vrijwel alles.

Otterbox Defender iPad 2

Otterbox Defender iPad 2

De Otterbox Defender voor de iPad 2 bestaat uit 4 verschillende onderdelen. Om de achterkant van het toestel te beschermen, is er een stevig plastic gebruikt in combinatie met rubber. De zijkanten worden beschermd door een plastic frame en om de voorkant te beschermen is er een afsluitklep gemaakt van stevig kunststof. Deze vier delen om je iPad 2 bevestigen is niet echt moeilijk en alles spreekt voor zich.

Otterbox iPad 2 Leesmodus

Otterbox iPad 2 Leesmodus

Otterbox is verder gegaan dan enkel een case die je iPad 2 tegen vrijwel alles beschermd: Het heeft ook nog de mogelijkheid ingebouwd om je iPad 2 op een stand te zetten, zodat je eenvoudig kan typen zonder de iPad 2 vast te houden. Daarvoor draai je de klep aan de voorkant om. Onderaan zit er een extra schuifklep die je kan openzetten, waardoor je de iPad 2 op je voorklep kan zetten en je beter kan typen.

Otterbox iPad 2 Achterkant

Otterbox iPad 2 Achterkant

Otterbox iPad 2 Onderkant

Otterbox iPad 2 Onderkant

De achterkant van de OtterBox Defender voor iPad 2 ziet er een stuk mooier uit dan de voorkant. Als je de iPad 2 in je Otterbox Defender steekt, kan je het Apple-logo zien dankzij een kleine doorzichtige cirkel in het midden van de achterkant. Je kan een deel van de achterkant losmaken, zodat je aan de poort aan de onderkant van de iPad 2 kan. Zo hoef je de case niet van het toestel te halen als je je iPad 2 wil verbinden met je PC.

iPad 2 Otterbox Defender

iPad 2 Otterbox Defender

We hebben de Otterbox Defender voor de iPad 2 goed getest en hij zorgt er inderdaad voor dat je iPad 2 beschermd is tegen zware stoten en klappen. Je kan het toestel zelfs laten vallen en je zal er geen kras op zien. De rubberen binnenkant en de harde buitenkant werken perfect samen. De harde buitenkant vangt de eerste klap op, en de rubberen binnenkant zorgt de schok geabsorbeerd wordt voor hij de iPad 2 bereikt. Zo zal je iPad 2 een zware val eenvoudig kunnen overleven, ook al sneuvelt de buitenkant van de Otterbox Defender.

iPad 2 Otterbox

iPad 2 Otterbox

Je kan de Otterbox Defender voor iPad 2 kopen via Amazon: Hier vind je de Otterbox voor iPad 2 op de Engelse Amazon en op de Duitse Amazon. De Otterbox voor iPad 2 heeft een prijs van 58,90 euro, wat misschien vrij veel lijkt voor een case, maar hij beschermt je iPad 2 natuurlijk wel volledig!

Hieronder kan je nog een video zien van Otterbox zelf, over de Otterbox Defender Series voor de iPad 2 en over hoe je de Otterbox Defender rond je iPad 2 krijgt.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.