ASUS Eee Pad Hands On

ASUS Eee Pad Hands On

De Asus Eee Transformer blijft een van de opmerkelijke producten van het Mobile World Congress. De Asus Eee Transformer is een mix tussen een tablet en een netbook. De tablet draait op de Nvidia Tegra 2 ARM CPU en het draait Android 2.3 Gingerbread.

Eee Pad Transformer

Eee Pad Transformer

Het scherm is van goede huize want het heeft een resolutie van 1.280 x 800. De mogelijkheid om full HD video’s af te spelen is zeker een pluspunt. Wat we nog meer kunnen vertellen is dat het Adobe Flash ondersteund.

Asus Eee Pad Transformer

Asus Eee Pad Transformer

We vergelijken de Asus Eee Transformer met een Asus Eee PC Netbook met een draadloos toetsenbord. De Asus Eee Pad Transformer heeft dezelfde grote als een Asus Eee PC Netbook. In het toetsenbord/docking station werd een extra batterij verwerkt en het verdubbelt de lengte van de batterijduur. De Asus Eee Transformer heeft al een batterij die 8u meegaat maar met het toetsenbord wordt dat maar liefst 16u.

Asus Eee Pad Transformer Back

Asus Eee Pad Transformer Back

Het design van de Asus Eee Transformer ziet er strak en super uit. De Asus Eee Transformer gaat redelijk goedkoop de deur uit want vanaf 550 euro krijg je al een 8G Solid State Drive versie. De Asus Eee Transformer is volgens ons het beste wat er is tussen een tablet en netbook.

Bij het toetsenbord/docking station zag men wel dat er gebruiksporen waren bij de connectors. De paarse verf was volledig weg en men zag alleen nog het blinkende aluminium rond de connectors. De Asus Eee Transformer die we te zien kregen was natuurlijk een demoproduct en hopelijk wordt er gebruikt gemaakt van betere en duurzamere materialen.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.