Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Review

Gepost door admin Op 24 - 03 - 2012


Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S

De meeste Otterbox cases voor smartphones en tablets zijn redelijk dik en maken gebruik van een extra rubberen laag voor bescherming. Meestal ziet dit er niet altijd even mooi uit, zoals bij de Otterbox Defender voor iPhone 4/4S. Met de Reflex serie wil Otterbox een alternatief bieden: een stevige case die er toch goed uitziet. Zo zagen we de Reflex serie voor de iPad 2 al verschijnen, nu is het de beurt aan de Reflex Serie voor de iPhone 4/4S.

De Reflex case bestaat uit twee delen die je over de iPhone moet schuiven. Langs de achterkant klikken deze twee delen in elkaar. Er is geen extra plastieken laag voorzien voor het scherm en er is ook geen extra rubberen omhulsel. Deze Otterbox is bedoeld om kleine valschade te voorkomen en ervoor te zorgen dat je iPhone er nog altijd mooi uitziet. Hieronder kan je de volledige Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S lezen.

Otterbox Reflex iPhone 4/4S Achterkant

Otterbox Reflex iPhone 4/4S Achterkant

Hoewel er geen extra rubberen laag voorzien is, zoals bij andere cases van Otterbox, vangt de Reflex serie toch schokken op. De case is gemaakt van stevig polycarbonaat, met langs de kanten┬áthermoplastisch elastomeer (TPE rubber) dat aan de case vasthangt. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de Otterbox aan te brengen. Bij andere cases moet je twee delen over elkaar aanbrengen wat niet altijd even vlot gaat, bij de Reflex case hoef je slechts twee delen in elkaar te klikken. Aan de hoeken zijn er kleine “luchtbubbels” voorzien die helpen bij het opvangen van schokken. Hierdoor is de iPhone 3x meer bestandig tegen schokken en valschade.

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Bovenkant

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Bovenkant

De Otterbox Reflex voor de iPhone 4/4S is niet echt een goedkopere case, de case kost zo’n 45 euro maar momenteel is hij in aanbieding bij Amazon.de voor 27,16 euro. Net zoals bij de andere Otterbox cases krijg je een extra screen protector en een aanbrengkaart voor de screen protector (om de bubbels weg te krijgen). Verder is er nog een klein doekje voorzien om je scherm af en toe te kuisen.

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Zijkant

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Zijkant

Wat design betreft heeft Otterbox prachtig werk gedaan. De Otterbox Reflex voor de iPhone 4/4S ziet er zeer goed uit. We kregen een zwarte Reflex case opgestuurd die goed samenpast bij de zwarte versie van de iPhone 4/4S. Bij de witte versie zou het er niet echt mooi uitzien, vandaar dat Otterbox nog andere kleuren heeft voorzien. Zo is de Reflex case beschikbaar in het grijs, zwart, blauw en roze.

Om het scherm te beschermen heeft Otterbox de case langs de zijkanten een klein beetje laten uitsteken, zo zal er minder of geen schade optreden als je het toestel laat vallen met het scherm naar beneden. De case is niet dik, waardoor de knoppen en de 30-pin connector nog eenvoudig te gebruiken zijn.

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Achterkant 2

Otterbox Reflex voor iPhone 4/4S Achterkant

We zijn zeer tevreden van de Otterbox Reflex voor de iPhone 4/4S. De case zal de iPhone niet beschermen tegen extreme valschade, daar is de Defender serie voor. Toch zal de case de iPhone beschermen tegen kleine valschade en schokken. Daarbovenop heeft de case een geweldig design dat perfect bij de iPhone past.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.