Samsung MHL LED Monitor wedstrijd

Samsung MHL LED Monitor wedstrijd

Deze week hebben een review gedaan over de Samsung Series 5 (S23B550V) Monitor. We konden de monitor en de nieuwe MHL technologie enkele weken uittesten en zijn zeer tevreden van het toestel. In samenwerking met Samsung geven we deze monitor weg aan een van onze lezers. Voor meer info over de monitor kan je onze review lezen, of naar de productpagina van Samsung surfen.

Om kans te maken op de monitor moet je drie eenvoudige stappen volgen.

  1. Like ons op Facebook
  2. Volg ons op Twitter

  3. Tweet het volgende bericht door op onderstaande knop te drukken: “Win een 23″  @Samsung_BE MHL LED scherm bij @GadgetReviewOrg bit.ly/Series5Monitor

De wedstrijd loopt 2 weken, tot en met 26 april 2012 23:59:59.

Update: De wedstrijd is afgelopen. We winnaar wordt asap bekend gemaakt.

Hieronder het volledige wedstrijdreglement.

Wedstrijdreglement

Als je deelneemt aan de wedstrijd, aanvaard je onderstaand reglement. Iedereen die woonachtig is in de Benelux kan meedoen aan de wedstrijd, met uitzondering van de redactie van Gadget Review en inwonende familieleden van de redactie. Elke persoon kan slechts een keer deelnemen.  De winnaar wordt willekeurig door een computer gekozen. Om te kunnen winnen, moet je elk van deze drie stappen uitvoeren. Indien de geselecteerde persoon geen fan is geworden op Facebook of @GadgetReviewOrg niet volgt op Twitter, dan zal er een nieuwe winnaar worden geselecteerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige gebreken aan het toestel. We behouden ons het recht voor om de wedstrijd naar eigen goeddunken te beëindigen. De monitor is gebruikt geweest tijdens de review periode, maar is daarbuiten nooit gebruikt geweest. Na afloop van de wedstrijd zal contact worden opgenomen met de winnaar via een Twitter DM om zo verder te communiceren via e-mail. Vervolgens zal de winnaar bekend gemaakt worden via Twitter. Het toestel zal opgestuurd worden na overleg via e-mail.Schrijf je in op onze nieuwsbrief.